zondag 15 september 2024

Dagboek van Fabienne - Vijf kleine hondjes in beslag genomen door de politie.

Het is vaak schrijnend om zien hoe mensen die ouder worden aan hun lot overgelaten worden wanneer ze niemand om zich heen hebben, en ze enkel hun hondjes nog hebben als houvast, als beste vriend. Geen mens kijkt nog naar hen om en ze proberen er het beste van te maken, maar alleen zijn is voor veel mensen heel moeilijk. Zo was het ook voor deze oude man die enkele maanden geleden zijn vrouw en toeverlaat verloor.

Hij hield zich vast aan zijn hondjes maar zijn leeftijd en dementie sloegen toe, wat er voor zorgde dat het hem allemaal wat veel werd. De buren dienden meerdere klachten tegen hem in, tot uiteindelijk de hondjes in beslag werden genomen. 

Zijn wereld stortte in, maar ook die van zijn hondjes… Ze zijn altijd verwend geweest, hadden alles om zich heen om gelukkig te zijn en waren enorm gehecht zijn aan hun baasjes, en plots zaten ze hier in een kooi… We weten dat hij er alles aan deed om hen goed te verzorgen en dat waren ze ook, maar de situatie was hem boven het hoofd gegroeid, en hij kon niet meer.

Elk van hen zijn goede en brave hondjes… Vijf kleine schatjes!

SOLEA

WINNIE

CORAL

DUNIA

SPUDI


Solea – https://ace-charity.org/honden/honden/23019/

Winnie – https://ace-charity.org/honden/honden/23015/

Coral – https://ace-charity.org/honden/honden/23014/

Dunia – https://ace-charity.org/honden/honden/23013/

Spudi – https://ace-charity.org/honden/honden/23012/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten