zaterdag 14 september 2024

Dagboek van Fabienne - Nog een week slapen en het is weer zover... onze ACESHIN dagen!


Onze ACE|SHIN dagen staan weer voor de deur, en wat zullen we onze harten weer kunnen verwarmen wanneer we de hondjes terug zien waar we zo voor gevochten hebben, en onze katjes die in stille stemmen aanwezig zullen zijn!

Samen met ons team, onze vrijwilligers, elk met zijn of haar kwaliteiten maar vooral allemaal met een passie om onze viervoeters naar hun nieuwe geluk te begeleiden! Onze refugio is een tussenstation dat we runnen met de middelen die we hebben, en het is hard labeur met vele slapeloze nachten omdat je het allemaal betaald en geregeld moet krijgen.

Dit jaar delen we al 25 jaar lief en leed in onze refugio ACE|SHIN! Mijn geliefde man Dirk, onze sterke rots, is er niet meer bij maar hij kijkt neer op ons harde werk, dat weten we zeker…

Kom ons zeker een bezoekje brengen op zaterdag 21 september in Nederland, of zondag  22 september in Belgiรซ! Ik zal er zijn, samen met onze mensen Veerle, Victor, Tanya, Gustavo en Noelia, maar ook al onze vrijwilligers die dag en nacht mee trekken aan deze zware kar vol kwispelende staartjes! Samen sterk voor diegene zonder stem!!

Het zou ons zo enorm veel plezier doen om hen terug te zien… Hopelijk zien we jullie daar!

Tot dan,

Fabienne

 

Voor meer informatie & inschrijving:

Nederland - https://ace-charity.org/ace-dag-2024/

Belgiรซ - https://ace-charity.org/shin-dag-2024/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten