zaterdag 2 december 2023

Rina

Hoi allemaal,


“Happiness starts with a wet nose and ends with a tail…”

Hier weer een berichtje van Rina. Het is even geleden maar ivm overlijden van mijn opa en de nasleep ervan heeft een berichtje naar jullie even op zich laten wachten.
Rina doet het echt super goed. Ze ontwikkelt zich echt heel goed als een ware prinses.

Zoals ik eerder schreef, gaat Rina 1x per week mee met de hondenuitlaat. Dit ging in het begin erg moeizaam maar dat gaat de laatste weken super goed. Wanneer Rina met de club (honden vrienden) op bestemming is kan ze niet wachten om de bus uit te gaan en te gaan spelen. Ze vind het echt heel erg leuk.
Zowel ik als de Chelsea, die Rina meeneemt, zijn enorm trots op Rina.

1,5 week geleden, zijn Rina en ik samen naar zee geweest voor 3 dagen. We sliepen samen op een kamer in een hotel. Rina heeft enorm genoten. Beetje achter de vogeltjes aan jagen, lekker rennen op het strand, spelen met water maar ook met zand!

Tijdens deze dagen zag ik dat Rina wat last van haar pootje had. Eenmaal weer thuis toch even langs de dierenarts gegaan. Rina had een stukje loszittend voetzooltje met daaronder een wondje. Dit is geplakt en ze had pijnstilling en antibiotica voor 5 dagen. Sinds gisteren gaat het weer beter.

Hoe gaat het met Rina’s broer Rocky in Spanje?

Groetjes en een poot van Rina

Ps. De eerste 3 foto’s zijn van de uitlaat service en de rest is van onze dagen aan zee. Wat een fotomodel is ze toch hè?



Geen opmerkingen:

Een reactie posten