vrijdag 1 december 2023

Dagboek van Fabienne - De dodenstations puilen weer uit...

Een noodkreet voor Kerst... De vele dodenstations weten niet meer waar ze heen moeten met de vele honden, katten en paarden die gedumpt worden. De balans van 2023 is zorgwekkend en angstaanjagend. Sacrificio zero??? Een grapje... Als je het probleem niet aanpakt aan de bodem kan het resultaat nooit een kans maken. Duizenden, maar dan ook duizenden, pupjes worden wildweg en onaangekondigd op de wereld gezet met alle gevolgen van dien. Wij weten wat er hier dagelijks onder onze neus gebeurt, de realiteit is hard en onverbiddelijk.

Mijn lieve Dirk is niet meer, zijn gemis is ondraaglijk en soms weet ik echt niet hoe ik dit allemaal verder moet zetten. Hij zou me net als elk jaar als Kerstgeschenk naar het dodenstation sturen om levens te redden, daarom ga ik ook dit jaar, om levens te redden.

Er zal binnenkort een actie starten, samen met onze mensen. Wie koopt er een hondje vrij? We zullen voor Kerst gaan en jullie virtueel meenemen. Ter herdenking van mijn geliefde echtgenoot Dirk gaan we ook dit jaar een aantal levens redden uit een dodenstation!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten