zondag 8 oktober 2023

Vrijwilliger(s) gezocht!

 


ACE|SHIN Charity draait in Nederland & België volledig op de inzet van vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers - die zich dagelijks, wekelijks of incidenteel inzetten voor onze viervoeters - zouden we niet al 24 jaar bestaan waarin tienduizenden dierenlevens zijn gered. En we willen graag doorgaan! Daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Heb jij tijd beschikbaar om mee te helpen (vanuit huis), en denk je met één of meerdere taken ons te kunnen ondersteunen, neem dan contact op! 🙏


1. Facebook Assistent - dagelijks

Overzetten van items uit diverse app-groepen naar concept posts voor de Nederlandse en Belgische Facebook pagina’s.

Onze Facebook pagina’s leveren de meeste bezoekers voor onze honden-katten profielen. De Facebook coördinatoren zorgen (met of zonder aanpassing) voor de definitieve plaatsing van de posts en volgen berichten in Messenger op. Je werkt voor deze taak dus samen met de Belgische & Nederlandse Facebook Coördinator.


2. Instagram Assistent - meermaals per week

Bijhouden van het ACE|SHIN Instagram account (evt. in duobaan) met nieuwe posts voor de promotie van onze honden & katten + opvolgen berichten. 


3. Adverteerder Verhuisdieren.nl & Dierenasiels.com – 2-wekelijks na transport + ad-hoc

Het plaatsen van honden en katten profielen op de portalen. Hierbij pas je aangeleverde teksten aan, verzamel je aanvullende informatie over de hond/kat, selecteer je foto’s voor het profiel of zet je een filmpje in elkaar van aangeleverde foto’s. Bij deze rol is het van belang dat je ook taal technisch een stuk tekst kunt controleren en corrigeren.

 

4. Assistent PR – digitale ondersteuning Nederland

a) Het bijwerken van de database/website met profielupdates van herplaatsers en het taal technisch aanpassen/corrigeren van teksten. - 2-wekelijks na transport + ad-hoc

b) 2-3x per week YouTube linkjes toevoegen aan honden-katten profielen (via ACE database)

c) Het maken van naamkaartjes voor de honden in de Refugio Spanje – 2-wekelijks na transport + ad-hoc

d) Het digitaliseren van RAIA lijsten met betrekking tot chipnummers en belangrijke gegevens voor Spanje – op aanvraag Spanje

 

5. Assistent PR - Evenementen België

We zoeken een enthousiaste vrijwilliger in zowel Nederland als België die het leuk vindt om diverse evenementen en acties (zoals hondenwandelingen) in het land te organiseren en begeleiden. Een zelfstarter die ook anderen kan enthousiasmeren voor bijvoorbeeld een promo/verkoopstand bij grotere evenementen of juist bij de plaatselijke dierenwinkel. De opbrengst van elke actie en evenement gaat volledig ten gunste van onze viervoeters in Spanje die onze hulp zo hard nodig hebben. Ook de extra promotie tijdens een evenement helpt om onze viervoeters sneller en vaker een gouden mand te bezorgen. Uiteraard werk je voor deze rol nauw samen met de Coördinator PR België.

 

6. Assistent PR – Sponsoring België & Nederland

Voor beide landen zoeken we iemand die organisaties wil benaderen voor het aanvragen van sponsoring (ACE|SHIN krijgt geen enkele subsidie en is afhankelijk van giften en sponsoring), en ook opvolging kan geven als wij zelf hiervoor benaderd worden. In Nederland is ACE een ANBI Stichting en zijn giften/sponsoring onder bepaalde voorwaarden extra aftrekbaar! Je werkt voor deze rol samen met de PR Coördinatoren in België & Nederland.

 

Heb je tijd, kan je binnen ons team van vele vrijwilligers zelfstandig werken en wil je daarmee onze viervoeters helpen? Neem dan contact met ons op!

 

Mail naar pr.nederland@ace-charity.org of pr.belgie@ace-charity.org en wij geven je meer informatie!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten