zaterdag 5 augustus 2023

Dino

Eigenlijk waren we niet van plan nog weer een hond te nemen maar onze hond Dushi was na het overlijden van onze Elmo zo neerslachtig dat we toch weer voorzichtig gingen rond kijken. Toen ik de foto van Dino op Facebook tegen kwam en zijn verhaal las ben ik meteen in overleg gegaan met mijn man en kinderen. We waren het eens, we moesten proberen of we Dino konden adopteren! En daar hebben we geen moment spijt van gehad. Vanaf de eerste dag was het een goede klik. 

Op vakantie kregen we te horen dat Dino bij ons mocht komen wonen maar ja dan was hij eerder in Nederland dan wij terug kwamen. Meteen werd er een goede oplossing gevonden en werd Dino opgevangen tot wij hem konden ophalen. 

Inmiddels is Dino nu een jaar bij ons en kunnen wij hem niet meer weg denken uit ons gezin. 

Hij is het afgelopen jaar mee geweest op vakantie naar Zwitserland waar hij voor het eerst sneeuw voelde! Dat vond hij geweldig. Afgelopen vakantie zijn we naar Frankrijk geweest ook dit vond hij heerlijk. Het is voor ons altijd even spannend omdat Dino blind is dus nieuwe omgeving is een uitdaging. Maar Dino past zich zo goed aan. Is nergens bang voor en doet heerlijk mee. Zijn fostermama Melissa heeft hem fantastisch getraind! Waarvoor heel veel dank! We hopen dat Dino nog lang bij ons mag zijn! 

Groetjes familie Klaver en een poot 🐾 van Dino 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten