vrijdag 19 mei 2023

Daisy (2,5 j)

"Mijn naam is Daisy en ik ben een Mechelaar-teefje dat momenteel verblijft in de refugio van ACE|SHIN in La Cala de Mijas. 

Ik mocht gaan wandelen met een vrijwilliger die me meenam naar het dorpje Mijas. Ik vind dit superfijn en weet mij dan ook perfect te gedragen. 

Ik ben reeds een meid van ongeveer 3 jaar en ondanks dat ik die persoon niet ken, ben ik steeds flink geweest. 

Ik heb geen problemen met verkeer (ik val niet uit naar auto’s of vrachtwagens), bosmaaier of bladblazers die ik onderweg tegenkwam. Ook fietsers en wandelaars laat ik gerust. Ik voel me prima met wat er rondom mij gebeurt, zonder dat ik me er druk over maak. 

Eigenlijk kan ik wel zeggen dat ik vrij relaxed ben en zen voor een Mechelaar. 

De persoon nam me mee naar een terras in het dorpje waar kinderen zaten te spelen, en duiven voor mijn neus paradeerden. Er werd zelfs eten op tafel gezet om mij van de wijs te brengen. Maar zelfs dat alles kon mij niet uit mijn lood slaan…..ik kon me gemakkelijk beheersen zonder enige vorm van opwinding en bleef er heel rustig onder want ik weet…. Ik ben een cool Mechelaar teefje. 

Maar vergis je niet, als ik bij jou mag komen wonen ga ik heel aanhankelijk en lief zijn, maar toch ook nog wel speels, want ook dat zit in mijn karakter. 

Ik heb dit zelfs voorzichtig getoond aan mijn vriendin van de dag, met de nodige voorzichtigheid (mij opdringen doe ik niet).

Veel liefs (en nog steeds op zoek naar mijn forever plaats)

 






Meer informatie over mij vind je hier.

Vragen of interesse? Stuur dan geheel vrijblijvend een mail naar adopties@ace-charity.org

Geen opmerkingen:

Een reactie posten