zondag 20 november 2022

NOODOPROEP VOOR BOBKE 17203 – OPVANG OF ADOPTIE


Dit is Bobke, een hond die ruim twee jaar geleden door onze lieve vrijwilliger Mirella in huis is genomen. Deze jongen is gedeeltelijk verlamd geraakt door een ongeluk in Spanje en loopt daardoor vrij moeizaam. Ook moet hij wat vaker plassen dan gemiddeld. Maar bij Mirella ging het goed met Bobke, hij vond zijn weg en kon zo vaak als nodig de tuin in om zijn behoefte te doen.

Helaas is Mirella een jaar geleden plotseling overleden. Intens verdrietig voor haar naasten, maar ook voor haar honden en voor ACE. Wat een gemis nog steeds! Nu is vorige week ook Toon, de man van Mirella plotseling overleden. Wat een verdriet voor deze familie! Helaas is er binnen de familie geen oplossing voor Bobke en dat plaatst ons met een enorm probleem. Want wie kan de zorg van Bobke op zich nemen?

Wij zoeken voor hem een rustig plekje, het liefst bij iemand die veel thuis is en een tuin heeft. Bobke hoeft niet veel te wandelen, een klein rondje en verder wat rondscharrelen in de tuin is voldoende voor hem. Het liefst zit hij de hele dag heel dicht bij zijn baasje. Het is een schat van een hond, heel aanhankelijk. Helaas is Bobke wat minder sociaal met andere honden, dus een plekje als hond alleen heeft de voorkeur.

Bobke is een gecastreerde reu, 5 jaar oud, 42 cm hoog en 16 kilo zwaar.

Misschien dat je zelf niet kunt helpen, maar wie weet is er iemand in je omgeving die kan helpen met Bobke?

Voor meer informatie mail naar: herplaatsing.nederland@ace-charity.org

Link naar de website: https://ace-charity.org/honden/honden/17203 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten