zaterdag 26 november 2022

Langzitters van de maand - November

*Anske & Mirella*

Anske en Mirella zaten samen in het dodenstation en waren doods maar dan ook doodsbang. Ze kropen over de grond van schrik en durfden je niet eens aankijken. In het allereerste begin kropen ze bij elke beweging in elkaar, maar door dagelijks wat tijd met hen door te brengen en hun te verzorgen, kwamen ze tot het besef dat een mensenhand niet alleen kan slaan maar hun ook liefdevol kan aaien en dat die soms ook wel lekkers kan geven.
Al na een week zagen we een compleet ander duo, Anske staat sterker in haar schoenen dan Mirella. Anske komt heel graag een knuffel halen nu ze ervan overtuigd is dat ze nog veel in te halen heeft, en gelijk heeft ze! Ze is sociaal met andere honden, en heeft al veel geleerd.
Mirella kijkt nog wat meer de kat uit de boom en zoekt vaak steun bij Anske. Alleen is Mirella wat verloren dus ze heeft zeker en vast een andere hond nodig waar ze verder van kan leren. Beiden kennen waarschijnlijk de buitenwereld nog niet ten volle, maar met een goede begeleiding zijn ze zeker in staat om iemands beste vriendin te worden.


Informatie over Anske vind je hier.
Informatie over Mirella hier.

*Grietje*

Grietje is een schat van een kat eens ze je kent, in het begin is ze terughoudend maar ze zal nooit blazen of haar nageltjes gebruiken.
Ze komt uit het dodenstation waar haar kansen heel klein waren als zwarte kat maar hier toont ze dat ze een braaf huiskatje zou kunnen worden als ze terecht komt bij een familie die haar de tijd geeft om verder te kunnen ontplooien en mensen te vertrouwen.
Ze geniet het liefst van een heel zacht mandje, iets wat ze waarschijnlijk nog nooit gekend heeft.
Informatie over Grietje vind je hier. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten