zaterdag 12 november 2022

Dagboek van Fabienne - Manoleto werd verbannen naar de garage

Manoleto werd verbannen naar de garage en daar kwam hij sindsdien nooit meer uit. Dag in, dag uit zat hij daar eenzaam zijn dagen te tellen nadat dochterlief het huis uit trok en haar meest trouwe vriend vergat mee te nemen en bij haar moeder achterliet. Manoleto paste niet meer in haar nieuwe leven, en hij was niet welkom bij haar nieuwe vriend. De buren konden de ellende niet meer aanzien en drongen aan om het hondje aan ons af te staan, wat blij en dankbaar onthaald werd, want ze wilden die "creatura" al lang niet meer in huis hebben. 

En zo kwam deze senior Bull in onze grote familie wonen. Manoleto is super sociaal met mens en dier, katten, honden, het is hem allemaal goed, als hij er maar bij mag horen. Hij wandelt probleemloos mee met de wandelaar tussen 20 andere honden, en ligt graag op de zetel bij zijn opvanggezin. Hij is een braaf en zacht beestje dat niet veel van je vraagt behalve jou wliefde voor hem!

Het zoveelste Bulletje weer dit jaar, afgedankt op 11-jarige leeftijd. Vroeger waren ze zeldzaam, maar vandaag een waar modeverschijnsel. Velen worden gelukkig, maar teveel van hen worden na verloopt van tijd gedumpt, net als Manoleto.

Meer informatie over Manoleto vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten