maandag 14 november 2022

Dagboek van Fabienne - Jay Jay liet kleine blinde Stevie niet in de steek.

Het zijn twee straatkatjes, weggegooid door de maatschappij, door de mensen die hen op de wereld lieten komen. Hun mama was nergens meer te vinden, en zij waren aan hun lot overgelaten, ze moesten zelf hun geluk zoeken. Het kwaad was jammer genoeg al geschied voor Stevie, door zijn verwaarlozing raakte hij volledig blind. Zijn broertje week echter geen meter van zijn zijde, zo intens mooi om te zien. Hij beschermde zijn kleine broertje alsof zijn leven ervan af hing en deelde altijd zijn eten. 

Een vrouwtje zag dit schouwspel dag na dag aan en nam hen ter harte. Stilaan werden ze beter, gelukkiger, raakten ze aan de beterhand, maar Stevie zijn oogjes blijven blind voor het leven. Jay Jay is zijn steun en toeverlaat en daarom willen we hen ook samen plaatsen. We hopen dat ze ergens mogen thuis komen, en niet voor even, maar voor altijd. 

Wie neemt deze twee broertjes ter harte, wie doet hun droom werkelijkheid worden? Ligt het geluk voor deze twee straatrakkertjes ergens te wachten? Ik hoop het zo!

Informatie over Jay Jay klik hier. en over Stevie hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten