maandag 19 september 2022

Dagboek van Fabienne - Wie wordt Ema's reddende engel?

Onze Ema leeft ondertussen al verschillende jaren bij haar baasjes. Ze is een lieve trouwe, ietwat timide, maar goede hond, die samen met haar vriendje Neloo opgroeide en gelukkig was bij hun baasjes. Maar nu moeten ze beiden weg, de baasjes gaan verhuizen en de honden kunnen niet mee. Het leven van beide honden stond plots op de helling, wat nu?

Neloo vond al vlug een nieuwe thuis maar onze Ema blijft in de kou staan. We zoeken met spoed een nieuwe veilige haard voor deze lieve en trouwe hond, die anders als allerlaatste oplossing naar het asiel zal moeten terugkeren. Daarom vragen we om deze oproep massaal te delen en hopen gaat er zo ergens iemand voor Ema opstaan.

Ze is een huishond die het leven in een gezin goed gewoon is. Ze was een geweldige hond voor haar baasjes en haar beste vriend Neloo. Het zou zo jammer zijn als zij weer terug moet naar Spanje, dat proberen we op alle manieren te voorkomen. Ema is een brave hond die ergens een grote verrijking kan worden, laten we samen op zoek gaan naar de oplossing! 



Meer informatie over Ema vind je hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten