donderdag 29 september 2022

Dagboek van Fabienne - Djeff (Laika) zoekt dringend een nieuw baasje!

Djeff (Laika) is een bovenste beste cross Mastin dame, ze is alleen groot en sterk en moet nog wat evenwicht vinden tussen haar vaak te onstuimige bewegingen. Ze is nu in opvang bij een gezin die haar het allerbeste leren en geven, en dit samen met nog twee andere kleinere hondjes. Laika heeft al veel geleerd en is een goede hond, ze is zindelijk in huis, en heeft reeds twee cursussen doorlopen. Elke zondag gaat ze mee naar een losloopveld waar ze gewoon lekker los tussen iedereen kan lopen. 

Als jonge Mastin heeft zij een eigen willetje dat nog goed moet worden begeleid. Laika is het liefst de hele dag in de tuin, maar zij geniet ‘s avonds of bij slecht weer graag van de warmte en buikje strelen binnenshuis. Ze houdt van mensen, is gek op bezoek, maar door haar onstuimige manier van spelen is ze niet geschikt voor jonge kinderen. 

Ze heeft iemand nodig die op een rustige manier, met zachte hand, duidelijk leiding kan geven aan dit jonge meisje met gouden hart én grote mond. Ervaring met onzekere prinsessen is noodzakelijk. Bij serieuze interesse kan de huidige opvang een boek vol verhalen, foto’s en filmpjes laten zien. 

Wie geeft deze prachtige lieverd een mooi leven?

 





Meer informatie over Djeff vind je hier.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten