vrijdag 2 september 2022

Dagboek van Fabienne - Kyra en Pommy, twee wegwerp productjes uit de fok.

Kyra en Pommy werden naar het dodenstation gebracht, terwijl het Bulletje amper 4 dagen geleden een keizersnede had gehad. Haar pupjes waren doodgeboren, waardoor ook mama haar nut verloor, en het Pomeraantje moest weg want haar pupjes verkochten niet meer. En daar kwamen ze dan, twee teefjes die weer eens gebruikt werden om geld op te brengen, kleine Pomeriaantjes, kleine Bulletjes. 

Kyra heeft een heel kort neusje en ademt er ook naar, is een hondje dat nog niet veel geluk heeft gekend, en ook nog eens zo gekweekt is dat alles erg onnatuurlijk is. Ze heeft een Bulletjes kenner nodig, iemand die de mogelijkheid en middelen heeft om als er iets is, regelmatig naar de dierenarts te gaan, want Bulletjes zijn vaak lopende rekeningen, dat moet je vanaf dag 1 weten. Kyra heeft een rustig, lief en goed karakter en is een en al vriendschap. Pommy is een spring-in’t- veld, altijd blij, vrolijk en dankbaar! Een kleine lieverd, die heel enthousiast en vrolijk haar nieuwe leven in zal stappen.

Beiden zijn ondanks hun tot hier toe trieste leven, enorm lief en aanhankelijk. Je kan je geen lievere of meer dankbare hondjes indenken, en dat zelfs na alle vreselijke jaren die ze achter de rug hebben. 


Informatie over Kyra - https://ace-charity.org/honden/honden/20930/ 

En informatie over Pommy - https://ace-charity.org/honden/honden/20931/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten