dinsdag 19 juli 2022

Scarlet

"Hoi. ik ben Scarlet. Misschien kennen jullie me nog als de kleine ineengedoken bange bruine Podenca. Op 16 januari mocht ik, na bijna een jaar in de refugio, mee naar huis vliegen met mijn nieuwe baasjes. 

Nu, na 6 maanden in mijn nieuwe thuis, ben ik uitgegroeid tot een vrolijke, speelse en gelukkige hond. Ik leef samen met mijn Beagle broers en Ozzy, de senior, is mijn grote held. Samen met hem heb ik al mijn eerste stapjes gezet. Eerste wandeling, eerste autorit, eerste bezoek aan de dierenarts, ….Samen met Watson en Sherlock (ACE – Pavarotti) bouw ik mijn zelfvertrouwen verder op. Wandelen doe ik heel graag, ook al heb ik af en toe nog een schrikmomentje. Met mijn baasjes ben ik een echte knuffelkont. 

Mensen die ik niet ken, vind ik nog steeds een beetje eng, maar ik schiet niet meer in een blinde paniek en heb geen behoefte meer om te vluchten. Ik voel me namelijk in de buurt van mijn roedel en baasjes veilig. Spelen en rondjes rennen in de tuin doe ik heel graag. Af en toe jaag ik de vogels uit de tuin en ga ik mee waken. Mijn baasjes vinden mijn blafje geweldig.

Graag wil ik nog alle medewerkers en vrijwilligers van ACE-SHIN bedanken om zo goed voor me te zorgen en een goede thuis te vinden. Pootje en likjes van Scarlet."



 
 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten