donderdag 7 april 2022

Adoptie Leila( nu Izzy)

Net voor de kerst hadden we het geluk om Izzy te kunnen verwelkomen op Rotterdam AirPort.

Vanaf dag 1 was het een heerlijke hond. Ze was 5 mnd oud en had maar een paar mnd in het asiel gezeten en weinig op straat geleefd. Gelijk vrolijk en onbevangen was ze naar ons toe, negeren en niet aan haar zitten was bij haar geen optie. Ze wilde dat juist heel graag in tegen stelling tot onze vorige adoptiehond die we 10 jaar hebben gehad.  Alle geluiden in en om huis waren heel spannend. Voordat ze kwam had ik een online cursus gevolgd  ( adopteren  buitenlandse hond) waar ik enorm veel aan heb gehad om haar hier op een goede manier ontspannen te krijgen .

Het ging daardoor al heel snel beter. Het geluid van bv de mixer of elektrische tandenborstel waren heel spannend, de rollende kliko buiten, waren daardoor snel geen item meer. In de auto ging t gelijk al heel goed en de ontmoeting met ons paard was zoooo lief. Gelijk neus aan neus zonder problemen. Zindelijk was ze eigenlijk vanaf dag 1, met een enkele vergissing. Begonnen in de tuin en langzamerhand buiten grotere rondjes gemaakt.

We hebben haar nu ruim 4 mnd en ze heeft zich ongelofelijk snel aangepast aan t leven hier. Veel tijd in gestoken om haar wegwijs te maken en dat werpt duidelijk zijn vruchten af. Ze is gek op haar “ neefje en nichtje” die hier regelmatig logeren.

Wat zijn we al dol op haar, we kunnen ons geen leukere en lievere hond wensen!

 

Hartelijke groet

Monique en Ton 










Geen opmerkingen:

Een reactie posten