zaterdag 30 april 2022

Karma en Karmelo

Karma en Karmelo (beide 7 mnd) werden cadeau gegeven met Kerstmis, als kleine Kersthondjes, twee mooie schitterende dotjes, pluizige pupjes, ideaal voor de kleinkinderen. Maar ze waren nog geen maand in hun nieuwe thuis of ze waren hen al tot last en ze werden verbannen naar het veld van opa en oma. Daar begon de hel van hun nieuwe leven, die niet veel later nog erger werd toen ze naar het dodenstation gebracht werden.

Daar vroeg een vrouwtje ons om hen aub te redden. Ze had hen gekend bij de familie als pupjes die dol waren op de kinderen. Zo kwamen ze bij ons terecht, twee knappe lieverds met een verlegen karakter, want na alles wat hen overkwam weten ze het nu even niet meer. Hier zie ik vlug verandering in komen, want met de aandacht en liefde, en de verzorging van een gezin, zie je deze onschuldige zielen gauw veranderen in grote kapoenen en heerlijke beste vrienden!

Het zullen grote honden worden die veel beweging en een consequente opvoeding nodig hebben. Je moet bewust beginnen aan de opvoeding van een Mastin kruising, dan krijg je een levenslang resultaat! 


Meer informatie over Karma vind je hier , over Karmelo hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten