maandag 5 juli 2021

Linus mee op vakantie

Hoi, hier is een berichtje van Linus.

Alweer anderhalf jaar ben ik thuis bij mijn baasje in Nederland. Mijn leven is relaxed en ik heb ontzettend veel geleerd. Mijn baasje is mijn alles en ik lig het liefst zo dicht mogelijk bij haar. Eigenlijk heb ik geen enkele angst meer, heb veel vertrouwen en ben een vrolijke en stabiele hond geworden. Samen met Sam, mijn hondenhuisgenootje gaan we graag veel en ver wandelen en afgelopen juni mocht ik voor het eerst ook mee op vakantie. Een lang weekend naar Zeeland in een huisje bij het strand. Wat hebben we genoten. Heerlijk langs het strand gewandeld dus een topweekend gehad.

De eerste keer toen ik mijn baasje allerlei koffers in de auto zette, was ik wel wat nerveus maar toen ik zag dat onze speciale autodeken mee ging, zat ik als eerste in de auto. Mijn huisgenootje Sam is al 15 jaar dus hij ligt rustig op de achterbank, maar ik zit regelmatig met mijn snuit tegen het raam geplakt.

Over een maandje gaan we weer een weekje met vakantie en dan gaan Sam en ik weer mee. Mijn baasje heeft beloofd onze deken als eerste in de auto te leggen zodat ik niet zo nerveus hoef te zijn. Vond ik een prima plan!

Graag wil ik al mijn hondenmaatjes van ACE een fijne vakantie wensen en wil ik wederom mijn respect uitspreken voor alle medewerkers van ACE. Door jullie heb ik een fijn thuis gekregen en dat wens ik alle hondenmaatjes toe.

Groetjes van Ineke en Linus







Geen opmerkingen:

Een reactie posten