woensdag 7 april 2021

In memoriam Cinta (ACE Basse)

Met heel veel pijn en verdriet in mijn hart heb ik vrijdag 2 april afscheid moeten nemen van mijn mooie lieve meisje Cinta (ACE Basse)

Ze was 9 maanden oud toen ze bij me kwam en had in Spanje 4 maanden in het asiel gezeten (geschiedenis daarvoor onbekend). Ze was een angstige en onzekere hond die werkelijk alles nog moest leren want alles was nieuw en eng: ik was eng, in huis zijn, de tv, buiten wandelen.....echt àlles.

Met heel veel geduld, tijd en liefde zijn we samen het hele proces doorgegaan en kwam ze los en werd ze zichzelf. Ze veranderde van een onzekere, bange hond in een stabiele, zelverzekerde en sterke hond. En vanaf het moment dat ze los mocht lopen kwam ze erachter dat rennen echt het àllerleukste was in de hele wereld!!! En toen kwam ik erachter dat er heel veel jacht in haar zat want ze ging echt òveral achteraan (vooral ganzen want die maken lekker veel herrie als je ze opjaagt 😆)

Man man man wat heb ik met haar lopen 'knokken' en wat heb ik hard moeten werken om haar vertrouwen te winnen zodat ze me accepteerde en respecteerde. Dit zodat ze naar me luisterde en bijvoorbeeld niet steeds weer wegrende om te gaan jagen......

Mijn mooie meisje is bijna 13,5 geworden en dankzij ACE is ze in mijn leven gekomen en heb ik 12,5 jaar voor haar mogen zorgen. Iedereen van ACE bedankt voor al jullie goede werk en bedankt dat ik haar heb mogen adopteren.

Ze zal enorm gemist worden door velen









Geen opmerkingen:

Een reactie posten