zondag 25 april 2021

In Memoriam THYRA.

Met heel veel pijn in mijn hart wil ik jullie laten weten dat de dierenarts vanmorgen 25 april, Thyra heeft laten inslapen. 24 april 2019 is ze bij mij gekomen en helaas de 26ste is ze ontsnapt en na 2 ½ maand heeft ze zich na een hele lange wandeling ergens in Duitsland bij iemand gemeld door voor het keukenraam te gaan staan en deze vrouw heeft haar toen binnengelokt met worst want ze had gelukkig door dat er iets mis was. Daarna heeft mijn vriendin Truida haar met veel moeite uit een asiel in Duitsland opgehaald omdat ik wegens trieste omstandigheden 250 km ver weg was. Ze heeft een paar dagen bij haar gezeten en toen terug naar mij en echt het leek of ze er altijd al was geweest. Wat een lieverd was ze, zoveel meegemaakt en toch zo trouw aan mij. Gaf kusjes en als ze geaaid wilde worden legde ze haar poot op je been en dan moest je even knuffelen.

Nadat ze steeds erger ging manken en de orthopeed eigenlijk niets voor haar kon doen, is er een brace voor haar gemaakt zodat ze toch op korte wandelingen meekon.  Wat wilde ze graag een ommetje maken!! Doordat hier een kleine verbouwing aan de gang was is ze 4 weken geleden naar mijn vriendin Truida gegaan omdat ze hier veel te gestrest was. Daar zag ik op een gegeven moment dat ze toch wel een hele rare dikke bult kreeg, haar ribben werden naar buiten gedrukt, en na een foto en daarna een echo kreeg ik het slechte nieuws dat ze een tumor had met uitzaaiingen in haar lever. En toen is het snel gegaan. Vanmorgen lag ze heel zachtjes te kreunen en dat was voor mij het teken dat ik de dierenarts moest bellen om haar te laten inslapen.

Morgen de 26ste   ,2 jaar na haar ontsnapping, brengen we haar naar het crematorium en laten we haar gaan, hopelijk naar de honden hemel waar ze geen pijn meer heeft en kan lopen waarheen ze wil.

Wat zal ik haar missen!!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten