zaterdag 10 april 2021

Billy

 Hoi allemaal

Ik ben Billy, bij Ace heette ik Peppie maar mijn nieuwe papa en mama vonden Billy beter passen.

Ik heb zo'n leuk gouden mandje gekregen  dat ik mij gelijk thuis voelde. Ik heb een hele leuke lieve vriendin gekregen, Nina, en we hebben het heel leuk samen en stiekum ben ik wel een beetje verliefd op haar. Ik sloof me ook best een beetje voor haar uit.

Mijn papa en mama vinden mij een klein beetje ondeugend en noemen mij kleine puppy maar ik ben al bijna 2

Ik doe heel erg mijn best en moet ook af en toe een kunstje doen, pootje geven of mooi zitten, maar voor een snoepje doe is alles.

Ik kan lekker door huis rennen zo door de tuin en met Nina stoeien. Op straat kom ik wel eens andere vriendjes tegen die naar mijn mama willen maar dat vind ik niet zo leuk, want ze is van mij en dat laat ik even weten. Ik hou heel veel van kroelen en kusjes geven en ik kan wel 1.5 meter hoog springen. Ik kan zelfs een trucje dan moeten ze altijd hard om mij lachen, ik plas namelijk op mijn voorste 2 pootje en mijn achterpootjes hoog in de lucht, goed hé. Ze vinden mij een echt clowntje.

Ik ben 's avonds dan ook wel altijd heel moe en lig dan lekker bij mama op schoot. Ik wil eigenlijk ook elke avond in bed liggen onder de deken, lekker warm maar dat mag niet meer want ze vinden dat ik iets teveel wakker wordt.

Maar dat komt later wel goed.

Ik ben in elk geval heel blij met Nina en dat ik hier voor altijd mag blijven.

Mijn vriendjes in Spanje allemaal een hele dikke knuffel en hopelijk ook voor jullie snel een gouden mandje

Liefs Billy (ik ben de kleine bruine) 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten