zondag 3 januari 2021

Pablo (Nobel ACE)

Hallo allemaal, Hola a todos,

 

Misschien kennen jullie mij nog? Hier Pablo, Pablo aquí. Eerst heette ik nog Nobel, maar dat was een jaartje of 4 en een beetje geleden. Een lieve mevrouw uit Nederland (voor de insiders, una dama de los Países Bajos) heeft mij geadopteerd. 

Helaas ging het niet zo goed met dit vrouwtje en heeft ze er voor gezorgd dat ik een fijn nieuw gezin kon krijgen met wat hulp van amigos ter plaatse (dank je Brenda en Cynthia).

En weten jullie wat, het is helemaal gelukt. Ik ben nu een paar maandjes meer dan een jaar bij hun. Ik geloof zelfs dat ze een beetje verliefd op me zijn. Ze zeggen altijd mi pequeño corazón tegen mij en dan krijg ik enorm dikke knuffels. 

Ik ben ook enorm enamorado op hun en op mijn grote novia Maddy. Ik heb nu ook een grote katte-broer. Die is ook bij jullie geweest. Hij is nu een grote hombre genial, een echte stoere. Se llama Brosman. Hij is een gato rojo . Die is echt gek zeg, die gaat naar buiten als het koud is. Dan maakt hij onze baasjes horendol om naar buiten te kunnen. Ik bekijk me dat dan even, loop een stukje mee, maar ga dan toch weer naar binnen. Ik hou niet van kou en van nat, maar ik ga wel graag in bad.... Gelukkig maar, want ik maak me soms wel erg vuil en zwart. 

Ik ben een pequeño, ik kom zelf niet op de bank. Ik geloof dat ik nooit heb geleerd hoe ik moet springen. Ik wil soms heel graag bij mijn familie liggen, dat laat ik dan maar even merken. dan zetten mijn vrouwtje of mijn baasje me graag bij hun op de bank. We knuffelen zo graag samen. 

Ze snappen ook als ik tegen ze praat, ze weten al wanneer ik laat merken dat mijn water op is, of ik naar buiten wil, als ik op de stoel of bank wil en als ik iets lekkers wil. Alleen dat laatste, daar trappen ze niet altijd in. Ze zeggen dan dat ik een te rond buikje krijg en dat ik te kleine pootjes heb om me dan te dragen. Ze zullen wel gelijk hebben, want ik ren graag rond. 

Ik voel me ook echt helemaal thuis, ik waak als er iemand aan de deur komt en dan ga ik samen met Maddy goed opletten wie er binnen komt. Ik moet mijn querida familia beschermen. 

Ik vind wandelen niet zo heel leuk, wel met goed weer, maar ik ga toch maar, tenslotte kan ik mijn novia Maddy toch niet alleen laten gaan. Ik moet een beetje op haar passen, ze is al wat ouder. Zij leert me heel veel dingen die in de familia gebruikelijk zijn.

En.... ik blaf ook niet meer zo veel tegen de televisie. Mijn baasjes vinden dan fijn zeggen ze. Die schrokken wel hoor, als ik dacht dat ik moest waken. Het gaat al heel veel beter, alleen soms nog dan was ik even vergeten dat het televisie is. 

Mijn vrouwtje en baasje zeggen dat ik voor altijd mag blijven, en dat ze me nooit meer willen laten gaan. Mijn novia Maddy en mijn hermano gato Brosman vinden het ook fijn dat ik er ben. 

We gaan heel lief met elkaar om. Ik weet alleen nog niet zo goed hoe ik moet spelen, maar mijn baasje doen heel erg hun best om me dit te leren. En als ik speel, vind in het wel heel leuk. 

Ik heb een paar foto's van mezelf bijgevoegd. 

Op de eerste zien jullie me bij Cynthia thuis, zij heeft even op me gepast en door deze foto is mijn vrouwtje verliefd op me geworden. Ik kan niet zo goed kiezen, dus heb ik maar een paar meer mee gestuurd. Samen met mijn vriendin, alleen en met Brosman. Soms ben ik getrimt en soms niet. Als jullie me zien, dan snappen jullie best wel waarom ze me zo leuk vinden 😂.

 

Adios queridos amigos, ik zal jullie nooit vergeten. 

 

Pablo de los Países Bajos











 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten