dinsdag 21 januari 2020

21 januari KNUFFELDAG voor al onze VRIJWILLIGERS!!!

Zou het niet mooi zijn als ACE|SHIN de KNUFFELDAG een officiële feestdag maakt voor onze VRIJWILLIGERS? Want zij moeten hoognodig in het zonnetje worden gezet!

Bijvoorbeeld onze opvanggezinnen in Spanje zelf EN in Nederland EN in België doen in stilte en onzichtbaar hun fantastische werk.
Belangeloos en zonder moeite en kosten te sparen wordt een hond of kat in hun midden opgenomen.
Deze geluksvogels wennen aan het leven in een gezin en buiten de refugio.
Met zo ontzettend vaak een prachtige resultaat.
Want een hond of kat in de opvang krijgt zoveel sneller een nieuw adoptiegezin en bijbehorende warme, veilige mand!

HOERA voor onze opvanggezinnen.

Ook HOERA voor onze onzichtbare vrijwilligers zoals er zijn, de adverteerders die er voor zorgen dat de honden en katten in de spotlights worden gezet op diverse sites in België en Nederland, huisbezoekers, zij zijn toch het visitekaartje van de stichting en dan de vluchtbegeleiders die zorgen dat de adoptanten hun hond of kat veilig aangereikt krijgen en niet te vergeten de vrijwilligers van de nazorg die de adoptanten met raad en daad bijstaan om problemen op te lossen die er soms ontstaan zijn en dan alle anderen die ons en de adoptanten met raad en daad bijstaan.

Voor hen vandaag duizenden virtuele knuffels voor hun goede en onbaatzuchtig werk voor ACE|SHIN en onze dieren.


Wil jij ook deel uitmaken van dit fantastische team? Neem dan een kijkje op onze website: http://www.ace-charity.org/nl/helpen/vrijwilligers


1 opmerking: