zaterdag 17 december 2016

Laima

Na het overlijden van mijn allerliefste Mara, bleef er een grote leegte achter. Geen blij hondje meer als ik thuiskwam, niet meer lekker samen knuffelen op de bank, geen lange wandelingen meer samen maken............
Na verloop van tijd durfde ik beetje bij beetje weer te denken aan een nieuw hondje in mijn leven. Toen ik de foto van Laima zag was ik meteen verkocht. Wat een lief koppie. Ze liet me niet meer los en de volgende dag schreef ik een mail naar ACE of ik Laima kon adopteren. Nog diezelfde avond kreeg ik bericht en werd de procedure in gang gezet. Het contact verliep heel prettig. Op mijn vragen werd snel gereageerd en ik werd zeer goed geïnformeerd. Het fimpje van Laima heb ik wel 50 x bekeken. Ik kon er geen genoeg van krijgen. 
Op 30 november 2016 kon ik Laima ophalen op Schiphol. Ze kwam al kwispelend uit de bench. Laima is een vrolijk, lief, aanhankelijk, pienter en makkelijk hondje. Echt een lieverd, die ik meteen in mijn hart heb gesloten. We hebben het heel gezellig samen.
Ik wil alle vrijwilligers van ACE ontzettend bedanken voor hun toewijding en inzet. Ze doen echt fantastisch 'werk'.

Hartelijke groeten,

Monique Harpman




Geen opmerkingen:

Een reactie posten