woensdag 21 december 2016

Alay nu Suka

Eind oktober kwam Suka (Alay-Ace) ons leven binnen denderen. Een grote cross-pointer jongedame van 10 maanden die 7 maanden in het asiel had verbleven. Een langpootmug omdat ze haar poten niet allemaal tegelijk onder controle leek te hebben, echt een jong dier. Ze is zich aan het ontwikkelen, zit op man-trail (geursporen volgen) en op puppycursus en loopt twee maal daags een uur los in de velden rondom ons huis. 
Ze luistert heel goed maar is nog schuw en terughoudend naar anderen. Ze is erg aanhankelijk en ligt het liefst op je schoot maar dat past echt niet.
Met onze vier husky’s kan ze het goed vinden. Ook al leven deze honden buiten en is zij echt onze binnen-hond, ze speelt wel dagelijks met ze. Ze is heel anders dan mijn vorige Ace hond Esta, die we onlangs hebben moeten laten inslapen op 14-jarige leeftijd. Die was heel bescheiden en invoelend. Met deze hond hebben we er een uitdaging bij en ze houdt ons in beweging. Een grote, onbesuisde knuffelbeer is het. We gaan zien hoe deze Spaanse schone zich ontwikkelt.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten