woensdag 5 augustus 2015

Ace-hondjes Luna en Fynn

Sinds november 2013 woont Luna bij ons.We konden haar in Nederland ophalen en waren meteen verkocht.Ze is een Bretonnetje ,een type hondje waar we nog nooit van gehoord hadden.We hebben ons hele leven al honden ( van Cocker Spaniel tot Duitse Herder ,ruwharige teckel,Oostenrijkse Pincher en allerlei kruisingen,),maar Luna was onze negende en de zachtaardigste van allemaal.Wat een heerlijk hondje!
We kwamen steeds meer onder de indruk van de hele organisatie bij Ace.Alles was zo goed geregeld en alle vrijwilligers zo betrokken.We gingen ook een hondje in de refugio in Mijas "virtueel adopteren",zodat het de achterblijvers ook wat beter zou gaan .
Omdat we graag buiten de zomerwarmte elk jaar een weekje naar Spanje gaan,laten we sindsdien uit Malaga ook altijd Ace hondjes op onze tickets meevliegen naar Nederland.Alles wordt door Ace heel goed geregeld en het is heel fijn als je ziet hoe blij de nieuwe baasjes in Nederland zijn als hun adoptiehondje meekomt!
Steeds blijven we op de Ace site kijken en toen zagen we afgelopen maart weer een Bretonnetje
Fynn,net 3 jaar,een reutje.
Zou hij bij onze Luna passen(7 jaar teefje)?
We hebben de knoop doorgehakt .....
15 april hebben we ,samen met Luna,Fynn in Eindhoven airport opgehaald.
Even was het wennen,ineens een " jongere man" erbij.
Maar Fynn is net zo lief en aanhankelijk als Luna en op de foto's is wel te zien,dat het de beste maatjes zijn geworden!


Hartelijke groeten van Ellen en Cor De Kinder en Luna en Fynn




Geen opmerkingen:

Een reactie posten