woensdag 8 februari 2017

Nova (ace lolalola)

Nu Nova bijna een jaar bij ons is, leek t me leuk om iets over haar te schrijven.
Nadat we haar op Ehv airport hadden opgehaald, kwamen we midden in de nacht thuis aan. Hoe zou dat gaan...
Het bleek meteen al dat t een heel makkelijk hondje is, een paar uurtjes bij haar gebleven en toen toch naar bed gegaan, terwijl Nova beneden bleef. Dat ging dat ging boven verwachting meteen goed en is zo gebleven.
Nova, waarschijnlijk een gedumpt jachthondje, meteen heel gevoelig voor aandacht en knuffels, nu nog steeds. En dat t jachtinstinct er in blijft, merken we ook! Ze loopt ontzettend goed los mee, nooit bij je op t pad, altijd zoekend naar een spoor. Ze houdt je in de gaten en komt dan netjes naar je toe, behalve....als ze een konijnenspoor heeft ontdekt. Dan zijn we haar kwijt, zit ze met een neus in t hol, als een gek aan t graven en is ze oost-indisch doof. We hebben gehoord dat we daarmee moeten dealen en dat er dat altijd in blijft zitten. Dus na 20 min halen we d'r dan maar een keer uit t hol...
Het is een ontzettend actief hondje, onvermoeibaar, wandelingen van een uur stellen voor haar niks voor. Gelukkig wonen we dicht bij de bossen en kunnen we heerlijke lange wandelingen met haar maken. Ze houdt van knuffelen, aandacht, ligt graag bij je en de kinderen zijn gek met haar. Wij zijn blij dat we haar naar Nederland hebben kunnen halen en ze nu gezellig bij ons kan wonen!
Met alle lof voor ACE! We zijn goed geholpen van de eerste mail tot aan t ophalen toe. Dit is ons eerste hondje en hadden hier nog nooit van gehoord, maar zou iedereen dit aanbevelen! Jullie doen goed werk en ieder hondje verdient een goed plekje. Ga zo door!

Met vriendelijke groeten
Fam van de Reek. 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten