dinsdag 15 oktober 2024

In memoriam Yska ( Ace Shakira)

Yska

Ruim 9 jr. was jij de hond van een dakloze man die in de omgeving van het asiel vertoefde. In die 9 jr. werd je af en toe naar het asiel gebracht door mensen die medelijden met je hadden en je soms wel 3 dagen aan een bank gebonden zagen. In het asiel werd je goed behandeld en verzorgd maar steeds weer kwam de dakloze man jou weer ophalen. Tot die ene dag dat het duidelijk was dat jij niet meer door hem opgehaald kon worden. Voor ons een super fijne dag want niet lang daarna stond je ter adoptie op de site.

Na het lezen van jouw verhaal was ik verkocht. Jij verdiende een warme mand en lekker eten en mensen die je nooit in de steek zouden laten. Gelukkig mocht ik je adopteren en niet veel later konden wij je in onze armen sluiten.

Ongelooflijk dat jij met zo’n verleden nog zoveel vertrouwen in mensen had, het klikte direct met de  andere honden en wij waren zo blij met jou. Helaas had je een bloemkooloortje door verwaarlozing en moesten wij één oogje laten verwijderen maar dat heeft je nooit minder vrolijk gemaakt. Altijd blij, vrolijk en aardig tegen iedereen en alles.

Lieve Yska, dank je wel dat je altijd zo lief was en alle behandelingen die je moest ondergaan zo dapper hebt gedragen. Aan het einde kon je alleen schaduwen zien met je ene oogje maar zelfs toen was je nog lief tegen iedereen terwijl je soms toch wel aardig kon schrikken. Dank je wel voor alle liefde die wij van je kregen, wij missen je iedere dag!

Tot later dapper meisje van ons.

Marian.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten