dinsdag 15 oktober 2024

In memoriam Jerry (Ace Yaco)

Jerry

Op de site zag je er zo ongelukkig uit, een totaal verwaarloosde vacht en je had ook nog een prolaps, reden voor jouw baasje om je in te laten slapen. Gelukkig was de dierenarts van mening dat je nog een kans verdiende en zo belandde je na 9 jr. in het asiel waar je werd geopereerd. De kans dat je incontinent zou worden na de operatie was groot maar voor ons was dat geen bezwaar. Ik zag jouw koppie op de site en wilde je zo snel mogelijk adopteren om je schandalig te kunnen verwennen want dat verdiende jij.

Wij hebben bijna 3 jr. van je mogen genieten. Een heerlijke tijd waarin wij veel knuffels van je kregen en je uren op schoot lag te snurken. Je was altijd vrolijk, speelde in je eentje met een floss die je een eind de lucht in slingerde en daarna weer ophaalde.

Je was zo ontzettend lief voor iedereen en alles. Zelfs toen je ziek werd en je niet goed voelde, was je nog lief tegen de andere honden.

Lief klein zieltje, wij missen je meer dan woorden kunnen omschrijven. Heb het maar goed hierboven en speel maar verder met je floss.

We gaan elkaar weer zien dat weet ik zeker, tot dan lieve Jerry!

Marian. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten