dinsdag 2 juli 2024

Val jij voor de charmes van deze black beauty?

Quinn (Yena in het opvanggezin) is een prachtige zwarte dame, ze is iets groter dan de gemiddelde Stafford. In haar opvanggezin voelt ze zich heel erg thuis met 4 andere honden in een roedel. Quinn kan met het merendeel van de honden prima overweg. Met een enkele hond gaat het moeilijk. Een kennismaking vooraf is dus belangrijk. Bij het opvanggezin zijn er ook 2 poezen maar die verblijven vooral op de bovenverdieping. Quinn weet dat ze daar zijn en heeft nog nooit geprobeerd om erbij te kunnen, maar ze wordt best niet geplaatst bij poezen.

Quinn kan perfect een tijd alleen blijven en is zindelijk. Ze hoeft niet in een bench, maar is wel bench getraind mocht dit ooit nodig zijn. Ze wandelt flink mee aan de lijn maar durft uithalen wanneer er een andere vreemde hond te dichtbij moet passeren. Ze kent de basis commando's. Haar favoriete activiteit is snoepjes vangen wanneer je deze in de lucht gooit, ze mist nooit!

Quinn houdt van water, van een plonsbadje en van balletjes vangen. Daarnaast is ze de grootste knuffelkont. 

Voor haar zoeken we een gezin met ervaring met het ras, iemand die graag buitenactiviteiten doet met haar. Een tuin is geen must maar ze is dit wel gewoon.

Waar oh waar mag ze voorgoed thuiskomen?

Kennismaken met deze prachtige dame kan in BelgiΓ«.

 





Meer informatie over haar vind je hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten