dinsdag 2 juli 2024

Dagboek van Fabienne - Een nachtelijke verrassing...

Zondagmorgen vroeg kreeg ik telefoon van Viv: toen ze ’s nachts thuiskwamen van een feestje zagen ze hoe een echtpaar een mama Stafford met twee pupjes voor haar deur afzette. Wat later ontdekte ze nog een derde pup in de struiken. Het moedertje liep de auto nog na toen ze wegscheurden in hun auto… Ironisch genoeg was er op de camerabeelden te zien dat de dame die de hondjes dumpte zelf zwanger was.

Mama en pups zaten onder de teken en de vlooien, maar hadden vooral veel verwondingen. Ze konden nergens terecht want iedereen zit over zijn mogelijkheden, maar we hebben hemel en aarde verzet om hen zo snel mogelijk op te vangen, ook al was het een moeilijke opgave. Want waar gingen we wéér een mama neerzetten?!

Mama Lou-Ann is een schat van een hond, maar wat heeft deze lieverd meegemaakt… Allemaal hebben ze onverklaarbare verwondingen, de pups zijn ondervoed en mager, en twee van hen zijn ook erg zwak, zijn niet lekker. Gelukkig worden ze nu allemaal verder opgevolgd in onze kliniek.

De pupjes worden door onze medewerkers, vrijwilligers en studenten goed gesocialiseerd, maar we hebben er geen woorden voor, dit jaar is onwaarschijnlijk… De zomer is weer goed begonnen, alweer een mama met pupjes erbij.

Hou onze pagina zeker in de gaten voor het vervolg van hun verhaal!

Lou-Ann met haar pups

LANNAH

LANAI

LEILANA

Informatie over Lou-Ann: https://ace-charity.org/honden/honden/22847

over Leilana: https://ace-charity.org/honden/honden/22848

over Lannah: https://ace-charity.org/honden/honden/22849

en over Lanai: https://ace-charity.org/honden/honden/22850/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten