maandag 1 april 2024

In memoriam Soraya

Ons avontuur begon op 19/9/2014 op de luchthaven van Zaventem. De vrolijkste en meest enthousiaste hondje kwam uit de bench... Sora (Soraya bij Ace)
Thuis werd ze onmiddellijk de beste vriendin voor Spock! Al snel veroverde ze een plaats in de zetel én in ons hart. Ons prinses, knuffelbeest, altijd vrolijk, zorgzaam, bezorgd als niet iedereen thuis was, altijd te vinden voor een goede wandeling én voor snoepjes ... en wat een "kapoen". Ik zal nooit vergeten hoe ze bekleding van de zetel heeft getrokken, mijn jaszak kapot heeft gebeten voor de laatste snoepjes die erin zaten te kunnen opsmikkelen, haar nieuw kussen in de bench moest er ook direct aan,... maar kwaad kon je er nooit op zijn want ze keek je aan met haar prachtige blauwe ogen...


Helaas kreeg Sora in april 2023 last aan haar achterpoten... RX, acupunctuur, fysiotherapie, MRI, uiteindelijk bloedonderzoek... Degeneratieve myelopathie was het verdict. Het deed dan ook pijn om te zien hoe ze steeds slechter kon bewegen... en te weten dat het nooit meer kon verbeteren, alleen maar slechter en slechter.

Daarom hebben we maandag 25/3 afscheid van haar genomen, omringd door ons gezin, het laatste wat we voor haar konden doen.

Maar het gemis is groot, ons hart doet pijn, we hebben iets meer dan 9 jaar prachtige herinneringen aan haar...  



Geen opmerkingen:

Een reactie posten