zaterdag 6 januari 2024

Kom jij kennismaken met deze black beauty?

Quinn (nu Yena, 2 jaar) is sinds ze in opvang is bij haar opvanggezin helemaal opengebloeid! Ze leeft in een roedel met 5 honden en regelmatig komen er andere hondjes over de vloer. Ze kan met grote en kleine hondjes. Introductie is daarbij (zoals steeds) zeer belangrijk, al is ze soms wel wat te wild voor de kleinste tijdens het spelen. 

Ze is perfect zindelijk. Kent de basis commando's. Ze loopt perfect aan de lijn. Wanneer er wordt gewandeld wil ze wel heel erg graag naar andere hondjes toe, maar met de gentle leader aan, is ze te corrigeren en wordt er mooi verder gelopen. 

Het is een hele grote knuffelkont en heel trouw. Enige werkpuntje zou eventueel verlatingsangst kunnen zijn. Ze heeft daar nu helemaal geen last van daar bij het opvanggezin steeds iemand thuis aanwezig is. Doch voelt de opvangmama aan dat het alleen zijn een uitdaging zou kunnen zijn. Dus voor haar zoeken we actieve mensen die van thuis uit werken of haar overal mee naar toe kunnen nemen. Of een thuis waar reeds een andere hond aanwezig is. 

Een tuin is een must alsook een minimum van een uur wandelen per dag. 

Quinn is te bezoeken in BelgiΓ«. 





Meer informatie over haar vind je hier.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten