maandag 1 januari 2024

Isa (ACE Inez)

"Vorige week verwelkomden mijn ouders hun tweede hond Soe (ACE Coca) en mijn broer Pongo (ACE Lennart). De huizen zijn nu gevuld met jong, viervoetig geweld!

 

Al dat jeugdige enthousiasme doet me terugdenken aan de tijd dat ik mijn Isa (ACE Inez) bij jullie adopteerde. Ze begon met een uitdagende start, intense verlatingsangst, bang voor elke vreemde mensen of hond, nu 2 jaar later groeide ze uit tot een ware superhond. We leerden veel van elkaar en overwonnen geleidelijk aan de angsten. Dit door veel te kijken naar haar, en haar niet uit haar comfortzone te halen. Ik kan ze zelfs enkele uren alleen laten.

Na een jaar in de stad te wonen, trokken we eropuit. 8 maanden reisden we samen, in de camper, tot in het Atlasgebergte in Marokko! Onderweg zag ik hoe ze met haar lieve ogen alles voor elkaar kreeg, zelfs een ritje op een paard omdat ze wat moe was.

Isa klom bergen, ontmoette elke week nieuwe hondenvriendjes zonder problemen, en deze zomer werkten we samen op een bio-boerderij. Daar haalde ze de hele dag haar hart op, graven, muizen vangen, ritjes op de tractor maken, en natuurlijk knuffels van iedereen ontvangen.

 

Bedankt voor het brengen van Isa in mijn leven. Ik zou me geen dag zonder haar kunnen voorstellen. Hieronder enkele foto's van al haar avonturen!"









Geen opmerkingen:

Een reactie posten