zondag 3 december 2023

Arizona zoekt een nieuw thuis

Lieve Arizona had haar fijne plekje gevonden bij adoptanten, maar helaas blijkt een van de mensen ernstig allergisch. Wij gaan op zoek naar weer opnieuw een fantastisch thuis voor deze superfijne hond.

Arizona is lief, aanhankelijk, nieuwsgierig, zachtaardig en sociaal met alle honden.

Buiten kijkt ze niet naar katten om, binnen is nog niet bekend. Verder is ze helemaal zindelijk en kan ze ook al een aantal uren alleen thuisblijven. Ze slaapt in haar mand in de gang en keuken en daar verblijft ze ook als haar opvanggezin moet werken. Dit gaat echt heel goed!

Spelen vindt ze heerlijk. Het liefst met een bal of knuffels, maar ze geniet ook enorm van een kauwsnack. Daarna natuurlijk lekker dicht bij de baasjes liggen en wat aaitjes en knuffels halen. Ze komt dan zelf naar je toe.


In het begin vond ze vreemde mensen en lawaaiig bouw-/werkgeluid nog een beetje eng, maar dat is echt al heel veel verminderd. Vaak draait ze zich om en loopt achter voorbijgangers aan. Binnenshuis is ze nergens bang voor, iedereen die op bezoek komt mag haar aaien verwelkomt ze nieuwsgierig.


Al met al doet ze het erg goed. Wij zoeken dan ook een fijn thuis voor haar met of zonder een hondenmaatje, bij baasjes die haar verder willen helpen begeleiden in dit proces van wennen. De aanwezigheid van wat grotere kinderen zal daarbij geen probleem zijn. 


Arizona is te bezoeken in Belgiรซ



Meer informatie over Arizona vind je hier.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten