zondag 11 juni 2023

Onze lieve Niña was 8 juni alweer een jaar bij ons!

Precies een jaar geleden was ik best een beetje zenuwachtig, want ik ging de volgende dag mijn nieuwe oude ACE-hondje ophalen. Ze heette toen Irina, was toen 13 jaar oud, en had een taai liefdeloos leventje gehad. Spannend!

En wat heeft ze in dat jaar genoten en een hoop geleerd. En wat is het heerlijk om haar gedurende dat jaar steeds gezonder, gelukkiger, blijer en sterker te zien worden. Ondanks haar trieste verleden: https://ace-charity.org/honden/honden/20319/ Wat een dappere dodo om die o zo grote verandering nog aan te kunnen.

Wat Niña nu allemaal heeft geleerd? Teveel om op te noemen! Bijvoorbeeld: "mensen kunnen ook heel lief en aardig zijn; als ze hun hand uitsteken is dat om te aaien en schrik ik daar niet meer van; ik heb een naam en wordt gezien; er wordt veel (medische) zorg aan mij besteed waardoor ik me steeds beter ben gaan voelen; ik heb geen hoofdpijn meer en geen oogproblemen; ik heb hele lieve hondenvriendjes die voorzichtig met mij zijn; ik heb geen last meer van mijn oren en kan zelfs weer goed horen; wat is het heerlijk om elke dag heerlijk eten en lekkertjes te krijgen; wat lig ik met mijn oude lijffie heerlijk op een zacht kussen, en vooral: wat wordt er veel van mij gehouden!"

Onthoud dat maar heel erg goed, lieve dappere sterke Niña, er wordt heel veel van je gehouden en dat hopen we nog een hele poos te kunnen doen!

De 1e foto is Niña nu, de 2e foto is Irina een jaar geleden.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten