maandag 12 juni 2023

Dagboek van Fabienne - Beatriz en Tizo, twee COVID wegwerphondjes.

Via via kregen we bericht over deze twee hondjes, want ze stonden al met 1 pootje in een dodenstation. Het zijn twee huishondjes, opgevoed in huis en tuin, met kinderen en met de familie, maar nu moeten ze plaats maken voor de vrijheid van hun baasjes. In onze refugio zijn ze helemaal van streek, plots zitten ze in een hok, en hoe je hen ook wil verwennen, het maakt hen allemaal niet uit, zij missen hun baasjes en de kinderen en hebben het extreem moeilijk. 

Hier zie je de foto's hoe ze thuis waren bij hun familie, in de tuin en in de zetel, op een terrasje en samen met hun gezin, hun vanzelfsprekende familie voor altijd, maar daar beslisten zij anders over. Ze zijn bang en drukken zich in een hoekje. Mensen krijgen de indruk dat ze niet sociaal zijn, maar het tegendeel is waar. Eens je hen los laat en wat aandacht geeft zie je twee hele lieve en goede hondjes tevoorschijn komen. Ideale familiehondjes, niet te groot en reeds gewend in een familie te wonen. 

Ze kunnen zonder probleem apart geplaatst worden, want ze komen elk van een verschillend gezin. Wie staat er voor hen op?

 

Informatie over Beatriz vind je hier.en over Tizo  hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten