woensdag 15 februari 2023

Rina

Rina is al weer 13 maanden bij mij en heeft ze ook haar eerste oudjaar hier gehad. Rina was met oud en nieuw bij mijn vader. S avonds om 12 uur was het heel erg heftig voor Rina, ze was erg bang van al dat vuurwerk. Ze heeft bij mijn vader in bed gelegen en niet geslapen zo bang was ze. Gelukkig had ze er een dag later geen last meer van. 

De sneeuw vond Rina ook echt geweldig. In het begin was het eventjes wennen maar al snel rende ze over het gras door de sneeuw. 

Nu met het mooie weer gaan we lekker vaak naar het bos. Rina geniet hier echt enorm van. Ze kan dan lekker los lopen en dat vind ze super fijn. 

We zijn in januari weer begonnen met honden cursus en dat gaat ook heel erg goed. Leuk om te zien hoe Rina groeit hierin. 

15 maart komt er nog een keer een gedragstherapeut mee kijken voor nog wat adviezen. Rina kan namelijk, wanneer ze aan de riem loopt, soms nog fel reageren waarschijnlijk uit angst.

3 weken geleden had Rina last van een bacteriΓ«le infectie in haar liezen. Met een zalfje is dit weer verholpen. 

Hierbij weer wat foto’s. De foto met het ijsje is van net. Rina had van de frietboer een klein hoorntje gehad met een klein toefje ijs, daar geniet ze enorm van. Rina geniet van alles wat ze krijgt als eten. 

Groetjes Christel 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten