dinsdag 14 februari 2023

Dagboek van Fabienne - Holi, een verlamd broodfokmoedertje.

Holi is een broodfokmoedertje van amper 4 jaar oud. Ze kwam binnen omdat ze bij haar laatste bevallingen steeds weer een prolaps had, en dat bracht natuurlijk niet op, en daar hield dan ook het belang op voor een broodfokker. Ze kwam volledig doorgezakt en opgebruikt bij ons binnen, met de meest trieste blik in haar ogen. Ze is verlamd en kan haar achterpootjes niet meer gebruiken. Onze dierenarts ziet het somber in, ze zal zo blijven voor de rest van haar leven, want een operatie is niet meer mogelijk volgens hem.

We willen toch proberen Holi een kans te geven, want haar lieve nobele persoonlijkheid raakt iedereen. Wie kan helpen om een oplossing of adoptie te vinden voor deze lieve, nog zo jonge meid? Mensen die weten waar ze aan beginnen want het is een groot zorgenkindje, die ook nog eens incontinent is, en veel verzorging gaat vragen? Die zich zonder hulp van een rolstoeltje niet zelfstandig zal kunnen verplaatsen? Wie wil dit op zich nemen?

Holi is een schat van een hond, maar kende nog geen geluk. Ze moest jarenlang pupjes baren, die ergens duur werden verkocht en eens dit niet meer mogelijk was, werd deze mama aan haar lot over gelaten. Wie kan deze meid toch nog geluk geven? We hopen het zo!


Meer informatie over Holi vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten