dinsdag 31 januari 2023

Mico

Hoi allemaal hier ben ik weer Mico!

Ik zal even een update geven hoe het nu met mij gaat. Ik ben al helemaal gewend in dit koude kikkerlandje want de laatste paar weken waren toch maar koud met dat witte plakspul buiten, volgens mij noemde ze dat sneeuw! Daarom ben ik lekker binnen gebleven warm onder mijn dekentje. Ik ben ook al helemaal gewend aan mijn hondenbroers Moos (5) en Jimmy (12). Ik hou ervan om lekker bij hun te liggen op de bank, ook al is Jimmy een kleine brompot maar ik weet tot hoever ik kan gaan omdat hij al oud is. Moos doet altijd met mij spelen elke dag want hij is lekker groot en sterk, ik kan nu al niet meer zonder ze.

Toen ik hier aankwam was ik binnen een week al gewend, mijn baasjes denken dat ik vroeger bij iemand gewoond heb. Dat komt omdat ik de bench heerlijk vind ik ging er meteen inliggen uit mijzelf. Toen ik net aankwam in Nederland en ik werd opgehaald sprong ik ook meteen de auto in en ging ik lekker slapen, nu ben ik altijd zo blij als we met de auto gaan want dan ga ik lekker naar het bos wandelen en daar zijn gelukkig niet veel honden die ik tegenkom. Ook was mijn baasje helemaal verbaasd dat ik al kon zitten en liggen en naar haar toe kon komen op commando, maar ja iedereen weet toch dat het heel veel op Engels lijkt en als ze dan met haar handen zwaait weet ik echt wel wat ze bedoeld.

Jullie raden het nooit ik mocht laatst ook mee met mijn baas en Moos naar school, dit was wel heel vroeg normaal slaap ik dan altijd nog. Ze hadden proefhonden nodig voor de EHBO les want ze doet de opleiding Dier en gedrag, dan moet je leren verband aan te leggen en een gezondheidscheck uit te voeren. Dit vind ik natuurlijk helemaal leuk want ik hou van mensen en kinderen zolang ik maar aandacht krijg. Op school zag ik ook weer de andere studenten terug die met mijn baas mee waren op stage bij ACE, Auke, Anouk, Iris en Juul dat was super leuk want ik werd weer veel geknuffeld!

Ik vind een paar dingen ook nog lastig hoor. Als ik buiten aan de lijn loop vind ik andere honden wel nog heel spannend die ik niet ken, dan doe ik heel stoer blaffen. Daarom doe ik wel eens wandelen met familie van mijn baas die hebben een hondje Cooper (1), dat ik weet dat honden niks doen tegen mij en dat ik niet bang hoef te zijn. Nu na een paar keer wandelen samen is het al mijn vriend en vind ik het niet meer spannend!

Dit was het dan weer tot de volgende keer! 

Liefs,        

Mico en Britt 



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten