donderdag 26 januari 2023

Dagboek van Fabienne - Onze Shelton staat weer op straat!

Onze Shelton is een grote pechvogel die nog steeds niet het geschikte baasje vond. Hij werd jaren geleden gered uit een vreselijk dodenstation, ik zie het nog zo voor mijn ogen, vervolgens ging hij na enkele jaren eindelijk in opvang en leerde daar leven in huis, en leven met andere hondjes. Dat ging heel goed dankzij de inzet van zijn opvangmama, en wij waren in de wolken dat deze lieve beer niet langer in het asiel moest zitten. Hij leerde veel bij en ging stilaan goed vooruit, maar hij had het moeilijk om zijn baasje te delen. Ook hem wandelen was moeilijk, omdat hij best een sterke kerel is die heel graag wandelt en dan aangeeft dat hij sterk en beschermend is. Op de losloopweide gaat het allemaal makkelijk, maar aan de leiband trekt hij behoorlijk en daar moet aan gewerkt worden. 

Toen hij geadopteerd werd, ondervond ook zijn nieuwe baasje dat dit toch moeilijk ging en de oude hond van het gezin wil liever de volledige aandacht van zijn baasjes en wil die niet delen met Shelton. Dus staat Shelton nu wéér op straat. 

Wij zoeken nu een nieuw baasje dat hem aankan. Hij is best hond alleen, bij mensen die hem de tijd en de kans willen geven om rustiger te leren wandelen, en die hem als enige knuffel in huis kunnen hebben. Shelton is een goede en brave ziel, dat zeggen zowel de opvangmama als zijn adoptiegezin, maar toch moet hij weer weg. Hartverscheurend natuurlijk, want hij is een gevoelige ziel, die zijn baasje zal aanbidden en koesteren, alleen moeten we de juiste vinden!

Wie helpt mee zoeken, denken en delen? Het zou heel erg zijn als hij weer naar ons terug moet vliegen, we moeten dit samen oplossen, voor Shelton!

 





Meer informatie over Shelton vind je hier.

/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten