zondag 29 januari 2023

Langzitters van de maand - Januari

*Anais, Aina & Debby*

Aina, Debby en Anais zijn drie van de honden die we begin december 2021 meenamen van bij een echtpaar dat door verslechterde omstandigheden en ziekte, niet langer voor hun honden kon zorgen. De situatie was hartverscheurend. De dieren waren altijd goed verzorgd geweest en aan liefde geen gebrek, maar ze hadden gewoon de middelen niet meer om voor hun dieren, laat staan voor zichzelf te kunnen zorgen.
Anais is de meest ondeugende, niks is veilig voor haar. Ze is steeds op zoek naar eten, maar ze is ook wat de underdog en schrikt snel.
Debby was de zwakste, maar nu is het een flinke gezette hond, geen problemen meer. Eentje die heel graag aandacht vraagt en graag dicht bij een baasje is.
Aina is de enige uit het nest die niet zwart is, een buitenbeentje, maar met hetzelfde toffe karakter!
Anais, Debby en Aina kwijnen weg in het asiel. Zij hebben echt een liefdevol en opbouwende omgeving nodig om hun heerlijke karakter verder open te laten bloeien.

Meer informatie Anais: https://ace-charity.org/honden/honden/19986/
Meer informatie Aina: https://ace-charity.org/honden/honden/19985/
Meer informatie Debby: https://ace-charity.org/honden/honden/19987/

*Bagheera*
Bagheera was in het begin heel bang van alles. Van mensen, van de andere katjes, van geluiden, maar dankzij het geduld en de liefde die ze kreeg van haar verzorgers boekte ze snel vooruitgang.
Ze houdt van andere katjes, speelt heel graag maar blijft nog wat timide ten opzichte van mensen die ze niet kent. Ze heeft tijd nodig om je te leren kennen, maar kan echter wel genieten van een goede rugmassage en kriebels achter haar oortjes. Door haar onzeker karakter plaatsten we haar liever in een thuis waar al een stabiele, sociale kat aanwezig is.
https://ace-charity.org/katten/katten/19522/ 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten