maandag 5 december 2022

Dagboek van Fabienne - Het zit arme Fiefie niet mee.

Onze Fiefie heeft nog niet veel geluk gekend de voorbij 2 jaren. Eerst werd ze door haar Spaanse baasjes aan de kant geschoven, nadat ze niet langer in hun perfecte plaatje paste. Ze vond niet veel later een nieuw baasje in België, maar ook hier ging het mis en moesten we op zoek naar een nieuwe thuis.

Fiefie woont ondertussen bij een opvanggezin waar ze haar kennen als een timide hondje, een beetje bang als ze je niet kent maar eens ze je vertrouwt heeft ze zoveel liefde te geven! Gezien Fiefie een bang hondje is, plaatsen we haar liever niet bij kleine kinderen. Andere honden vormen geen probleem voor haar, maar zijn geen noodzaak.

Niet lang nadat ze bij haar opvanggezin kwam merkten we echter dat ze mank loopt aan haar linkervoorpootje. Ze werd opgevolgd door de dierenarts, en deze verwees haar door naar een specialist. Fiefie heeft artritis aan haar linkerelleboog, maar voor de achterliggende oorzaak hiervan moeten we de resultaten van het biopt van het gewrichtsvocht afwachten. Ondertussen wordt ze alvast behandeld met antibiotica en ontstekingsremmers.

Wie wil deze lieve meid een duwtje in de rug geven, en haar steunen bij haar behandeling? 


Informatie over Fiefie zie je hier, naast het verhaaltje over Fiefie vind je rechts een betalingsoptie.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten