zaterdag 9 juli 2022

Uitzendbureau Berg Werk verzet bergen voor onze viervoeters in Spanje!

Amper een maand geleden liet Annemarie van den Berg weten naast het willen helpen van mensen aan een baan, ook ACE|SHIN structureel te willen helpen. Eerder kwam ze in Spanje in contact met ACE. Samen met haar team, met allen een groot hart voor dieren, startte ze “enkele” acties.

Allereerst zamelde ze goederen in voor ons team Inzameling. Via een oproep op Facebook begin juni, wisten ze in korte tijd 17 blauwe schelpen/badjes, 7 koelmatten, schaduw doeken en nog wat handige materialen in te zamelen. Een vader van een teamlid van Berg Werk zorgde vervolgens voor het transport hiervan naar Sittard!

Omdat het transport van ingezamelde goederen momenteel lastig is, wist Berg Werk ook nog meer chauffeurs te enthousiasmeren om te helpen, zodat er structureel meer goederen naar Spanje kunnen.

Ook de verdere promotie voor ACE|SHIN werd direct opgestart. Vanuit PR Nederland werden A5 flyers in een standaard, en een spaarpot opgestuurd. Deze werden niet enkel op de vestiging in Harderwijk ingezet, maar ook op een festival op 25 juni waar Berg Werk een stand had. Aansluitend deden de flyers en spaarpot dienst op het tuinfeest/verjaardag van Annemarie waar de spaar- en donatiepot verder gevuld werd.

En terwijl wij maar blijven bedanken voor alle hulp en steun, meld Berg Werk zich aan als “Gouden” bedrijfssponsor via: https://ace-charity.org/sponsor-met-je-zaak/

Inmiddels is Berg Werk ook al uitgerust met een eigen pinautomaat voor ACE donaties!

Namens Fabienne, het ACE|SHIN team, en onze viervoeters …. SUPER BEDANKT!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten