vrijdag 3 juni 2022

Jasmine (Ace Bonita) 1 jaar in België

De foto is van ruim een jaar geleden, ben nu groot gegroeid!

Hallo, mijn naam is Jasmine. Ik ben 1 jaar en 4 maanden jong en ik woon op 3 juni 1 jaar in België bij mijn baasjes.

Vroeger woonde ik in Spanje met mijn mama en 2 broertjes. Wij zijn geboren in een dodingsstation.  De lieve mensen van ACE hebben ons daar snel weggehaald en in een opvanggezin gezet. Na een aantal maanden gingen we op een grote vrachtwagen richting België.  Wat was dat eng zeg. Na een lange rit kwam ik bij een gezin terecht. Toen begon het avontuur pas.  Het was voor iedereen wennen in het begin, en niet alles verliep op rolletjes.  Maar we hebben toch doorgezet en nu weet ik dat dit mijn forever home is. Ik zie mijn mensen graag, vooral mijn bazinnetje, dat is mijn favoriet. Ik heb niet zo graag dat ze weggaat, dan ben ik triestig. Maar ze komt altijd weer terug en dan kunnen we samen lekker spelen, dicht bij elkaar op de zetel liggen, naar de hondenschool, met de auto rijden, enz.

Vorig jaar mocht ik ook mee op vakantie, omdat ik nog niet zo ver mocht stappen, zat ik in een rugzak.  Dat was wel een grappig zicht.  Ik heb in tussentijd ook mijn mama en 1 broertje al teruggezien, want die wonen ook in België. Toen hebben we superleuk kunnen spelen. 

Ik ben wel van het bange type.  Ik schrik soms op straat van rare geluiden, grote of wilde honden.  Ik heb ook wel enkele vriendjes waar ik me wel goed bij voel en dat is altijd plezant om samen te spelen op de hondenwei.

Thuis sta ik dikwijls op de uitkijk voor de raam en dan blaf ik tegen iedereen die voorbij komt, ze moeten immers toch weten dat dit mijn terrein is.

Ik ben net naar de dierenarts geweest en alles is goed met mij.  Dikwijls krijg ik complimenten dat ik zo’n mooi, lief, zacht, vriendelijk hondje ben.

Kortom mijn leventje is goed nu, ik ben gelukkig en mijn baasjes zijn gelukkig.  En dat allemaal dankzij ACE Shin, zonder hen was ik er misschien niet meer geweest.  Hopelijk kunnen we nog lang leven en gezond blijven.

Veel lieve likjes aan alle hondjes die nog in Spanje zitten, ik duim voor hen dat ze ook zo goed terecht mogen komen als ik.

 

Veel liefs, Jasmine



1 opmerking: