maandag 16 mei 2022

Dagboek van Fabienne - Even een hondje dumpen aan de poort,...

Diezelfde dag nog hadden we van enkele vrijwilligers een camera cadeau gekregen, het was dus de eerste nacht dat die in werking trad, en het was al prijs,… Rond 00h48 stopt er een auto voor onze poort, waarna de bestuurder een kartonnen doos begint neer te zetten, en vervolgens zijn hond aan de poort vast bindt met zijn ketting. Op de video konden we echter zien dat de arme stakkerd zo in paniek was dat hij zich ongeveer een uur later los rukte, en daar ging hij, de nacht in. ’s Morgens troffen we enkel nog de kartonnen doos, ketting en halsband, en een begonnen zak voer aan.

Hij begon in La Cala te zwerven, hij werd regelmatig gespot, maar was erg schichtig en in vluchtmodus. Wat voelt zo een hond, die op zo'n manier gedumpt wordt? Enkele dagen later konden ze hem toch vangen en brachten hem bij ons. Hij beefde als een rietje, was in zo een angstige modus dat hij zichzelf verloren had. Nu, enkele dagen later, loopt hij los met andere hondjes en dat gaat erg goed! Hij komt graag knuffelen, is erg nieuwsgierig en wint elke dag meer zelfvertrouwen.

Sirius is een goede, sociale hond, amper een jaar oud, en wil graag bij iemand horen. Hij is een lieve, voorzichtige lieverd, waar zeker een Staff liefhebber een hele goede hond aan zal hebben. Wie geeft deze stevige bink een kans? Wie geeft hem de thuis van zijn leven?

Meer informatie over Sirius vind je hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten