donderdag 12 mei 2022

π—ͺπ—˜ π—­π—œπ—π—‘ π— π—˜π—§ π—¦π—£π—’π—˜π—— π—’π—£π—­π—’π—˜π—ž 𝗑𝗔𝗔π—₯ π—˜π—˜π—‘ π—”π—‘π——π—˜π—₯ π—§π—›π—¨π—œπ—¦ 𝗩𝗒𝗒π—₯ π—”π—Ÿπ—˜,...

Ale, nu Ollie genaamd zoekt een nieuw thuis zonder andere katjes want hij wil graag de aandacht alleen van zijn baasjes. Hij komt dan kopjes geven, kroelen en je wang aflikken. Hij geniet van alle aandacht. Ook is hij dan wat meer op zijn gemak zonder andere katjes om zich heen. Verder is het belangrijk dat Ollie op een plek komt waar hij zijn energie kwijt kan. Bijvoorbeeld een ruime tuin of de trap op en af rennen, hoogte verschillen enz.

Hij geniet echt van buiten in de veilige afgesloten tuin vertoeven. Daar is hij het liefst de hele dag. Insecten vangen, gras eten, achter blaadjes aan rennen en met steentjes en takjes spelen.

Wij hebben ook gemerkt, en zo ook zijn vorige baasjes, dat Ollie kinderen vanaf 6 jaar erg leuk vindt. Hij gaat dan bij ze zitten en kijkt naar ze terwijl ze spelen en kleuren. Hij blijft ook graag bij onze logeetjes op bed slapen.

Ollie is een spraakzame kat. Je kan echt gesprekjes met hem voeren en hij luistert goed naar zijn naam. Hij houdt ervan om naar buiten te kijken, vooral naar de vogels. Zijn krabtoren staat hier dan ook voor het raam. En zijn slaapkussen is favoriet na een ochtend spelen en rennen. Het is echt een stoere kater, hij is voor niets en niemand bang. Hij gaat echt niet aan de kant voor de stofzuiger, maar grote honden worden met argusogen bekeken.

Hij is gezond, heeft nooit ongelukjes met de kattenbak gehad en eet liever brokjes dan natvoer.

 


Voor meer informatie over Ale klik hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten