woensdag 2 februari 2022

Blogpost Keira (Cantarina 10135)

Hallo!

Wij hebben de laatste 1.5 jaar met veel plezier van onze Keira genoten. Ik zat gisteren op jullie website een aantal blogposts te lezen, en zag daar een paar keer Keira (bij jullie bekend als Cantarina 10135) langs komen. Het was ontzettend leuk om over haar te lezen. We dachten daarom dat het wellicht leuk zou zijn om een blogpost te delen, om een update te geven. Zie hieronder:

Beste mensen,

Ik ben de afgelopen jaren een paar keer op deze blog langs gekomen (soms als Kira, soms als Cantarina, en nu als Keira). Steeds op zoek naar een nieuw huis. Gelukkig heb ik deze nu gevonden! De laatste 1.5 jaar woon ik in Amsterdam, met mijn baasjes en mijn zus Donna. Donna is een grote zwarte kat, wij zijn niet altijd beste maatjes maar kunnen het prima met elkaar vinden. "Stief zusters" worden wij altijd genoemd. Ik vind het heerlijk om met mijn baasjes naar het bos te gaan, daar kan ik als een gek door de bomen rennen. Ook weet ik altijd de andere honden in het park wild te maken, want wie wil er nou niet met zo'n leuke, gekke meid spelen? Na het bos ben ik bijna altijd onder de modder, en helemaal uitgeput. Al wordt ook ik een jaartje ouder heb ik het zelf nog niet helemaal beseft. Aan het einde van een lange dag vind ik het heerlijk om onder de dekens, tussen de benen van mijn baasjes, op de bank te liggen.

Mijn baasjes moesten ontzettend lachen over de andere blogposts hier, vooral de beschrijvingen van mijzelf. Oa. "Als mijn baasje(s) thuis komen ben ik door het dolle heen! en ren ik heel hard door de kamer en laat ze al mijn speeltjes zien!" of "Ze is buitenshuis een energieke, actieve hond, gaat heel

graag wandelen en ravotten om daarna lekker neer te ploffen in een warme woonkamer."  Gelukkig is er dus niets veranderd.

Hier wat fotos van mijn nieuwe leven, zodat iedereen kan meegenieten


Ik vind het heerlijk om in de zon te liggen

Zijn jullie al wakker?



In de mand, onderweg naar het park


Met mijn zusje Donna



Soms ben ik een beetje bang


Maar we vinden het vooral gezellig samen



Geen opmerkingen:

Een reactie posten