donderdag 9 december 2021

ACE SHIN Online Jubileum 🎈 WIJ TELLEN AF 🎈



Zaterdag 11 december is het zover … het Online ACE Jubileum!

Alle info & links (vanaf 11-12-2021): https://ace-charity.org/ace-shin-jubileum-2021

 

De dag zal al vroeg afgetrapt worden met een gave fotowedstrijd. De winnende viervoeters (1 hond en 1 kat met de meeste stemmen) zal een jaar lang de voorpagina sieren van de officiële webpagina van ACE|SHIN Charity! Denk jij dat jouw hond de mooiste hond of kat van het land is? Vanaf 11 december kun je dit bewijzen door je foto te uploaden via de website.

Directe link Fotowedstrijd (vanaf 11-12-2021): https://ace-charity.org/cover-model-2022

 

Verder staat er een prachtig fundraisingproject op jullie te wachten.

Collectedoel: Ligasure sterilisatie apparaat à EUR 9.500,00

Directe link Fundraising (vanaf 11-12-2021): https://ace-charity.org/grote-fundraising-ace-jubileum

 


Ben jij heel erg benieuwd naar hoe het met de Stichting gaat, of heb jij een dringende vraag die je beantwoord wilt hebben? Fabienne zal om 11.00 uur haar verhaal delen op Teams en zal alle tijd nemen om jullie vragen te beantwoorden.

Ben jij juist benieuwd naar hoe het onder andere met de ACE katten gaat? Luister dan naar Vivians verhaal om 14:00 uur. Ook zij zal volop tijd hebben om vragen te beantwoorden.

Wil jij weten hoe je jouw rescuehondje gelukkig en relaxed kan maken? Doglistener Hilde Brandsema zal om 16.00 uur verschillende tips delen.

 

Microsoft Teams link voor Online sessies (vanaf 11-12-2021): Klik hier om deel te nemen aan de vergadering > De link is voor iedereen open, registratie is niet nodig!

 

We kijken er naar uit om jullie allemaal op 11 december te zien. Ben jij er ook bij? 🎉

 

Team ACE / SHIN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten