zondag 26 december 2021

Dagboek van Fabienne - Cocky, een sukkeltje dat eindelijk naar huis moet!!

Peppy en Cocky werden gered toen ze 13 dagen oud waren,… Zijn fosterouders namen hem mee, wetende dat hij het misschien niet zou overleven. Hij was de kleinste van het nestje en moest extra zorgen krijgen, alles ging goed, na een tijdje echter, toen hij al een flinke pup was, werd hij plots ernstig ziek, wat hem enorm verzwakte en hem bijna blind maakte. Hij heeft gevochten, en wilde blijven leven, wilde bij de mens gelukkig worden.

Bij zijn opvanggezin leefde hij merendeels buiten maar als 's avonds de avond viel wilde hij maar wat graag binnen in zijn mandje gaan liggen, met zijn vier pootjes in de lucht, genietend van de warme haard. Zijn fosterouders kregen echter pech en moesten hem laten gaan,… Hetgeen Cocky zijn hartje brak,… Zijn veilige haard viel weg,…

Ondertussen wacht deze lieve, bijna blinde hond nog steeds op een baasje dat hem zal koesteren. Zijn karakter is bedeesd en terughoudend, maar eens hij je kent, krijg je de volle overgave en alle vriendschap en liefde die je je kan indenken. Hij is onbeschrijflijk dankbaar en aanhankelijk, en erg sociaal en speels met iedereen. Hij is gek op water, knuffelen en spelen in de tuin. Niettegenstaande hij bijna blind is trekt hij enorm goed zijn plan en heeft er zijn lieve vriendelijke karakter niet door verloren. 

Wie kan deze zachte, lieve hond een kans geven?






Meer informatie over Cocky vind je hier.


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten